Skip to content

Printer ink

Skrivare och skrivartillbehör

Att ha en bra printer är verkligen värt de pengar man eventuellt behövt lägga på det. Kompetenta skrivare är en av de få saker som faktiskt är värda att lägga mycket krut på.

På nätet händer så mycket som är väl värt att spara; uppladdningar av andras foton som man vill spara och själv ha i pappersformat, recept man inte vill läsa från datorn medan man står där med bunken i handen, kartor, fina mail man mottagit eller nätprojekt man har ägnat mycket tid åt.

Därför är det bra att alltid kunna vara beredd att skriva ut, så att man aldrig går miste om det som finns på nätet. Eter i all ära, men en del saker vill man helt enkelt ha även i fysisk form. Kanske för att sätta upp det på väggen, sprida det i form av information (flygblad, notiser och övrigt) eller kunna ta med sig på ett sätt som inte är så otympligt som att kånka runt på en dator.

USB-minnen och externa servrar har många fördelar, men de förändrar inte att vad det än är ligger kvar i just den digitala världen istället för i den faktiska. Det finns en poäng med att inte göra precis allt i vad som en gång i tiden refererades till som cyberspace.

Så investera i en bra skrivare, med bra bläckpatroner och en stor bunt A4! Du vet aldrig när du härnäst kommer behöva eller få lust att skriva ut…