Skip to content

Printer ink

Skrivare och skrivartillbehör

Vad bör man egentligen som företag fokusera på när det gäller kontorsmijlön och sina anställda? Vissa menar på att man ska fokusera på sina kollegors välmående, istället för att lägga pengar på dyr teknik eller en modern mobil växel till ditt företag. Och visst måste man förr eller senare selektera bland alla dessa extraboost till kontoret. Men frågan är om det verkligen är svart eller vitt?

Frågan vi bör ställa oss är kanske egentligen hur man bör gå till väga för att kollegorna och de anställda ska trivas så bra så möjligt på kontoret? En fråga som man säkerligen skulle få väldigt skilda svar på, särskitl beroden på vilken typ av arbetsplats man skulle fråga. Skulle man exempelvis fråga en reklambyra så de flesta säkert säga att stämningen skulle höjas avsevärt om antalte after works och roliga aktiviteter ökade. Om man däremot skulle fråga en vårdcentral eller livsmedelsbutik, skulle nog svaret skilja sigganska så markant. Då skulle man trolgtivis fokusera mest på att förbättra själv arbetsmiljön eller höja lönerna.

Det finns alltså en hel del saker man kan göra för att boosta arbetsplatsen för sina anställda. Men vad som passar just dina anställda kan komma att variera övrigt mycket. Kanske är det helt ekelt allra bäst att göra en lite undersökning på kontoret och på sätt kunna dra slutsater om vilka förbättringar som kan tänkas uppskattas.