Skip to content

Printer ink

Skrivare och skrivartillbehör

Den nya Iphone-modellen kan bli vattentålig. Men den här funktionen är långt ifrån den enda som det ryktats om att Iphone 7 kommer ha. Mobiltelefonen visas i nästa vecka, så den som vill veta får helt enkelt vänta till dess.

iphone-appar

Här kan man läsa om att det är viktigt att skydda sin mobil på ett bra sätt och ha ett skal som passar. Men det allra bästa är i alla fall att ha ett skal som är vattentåligt. Ett stort antal personer i sjönöd har faktiskt kunnat räddas just på grund av att de haft mobiltelefoner med vattentåliga skal. Den senaste tiden har det dock kommit mobiler som är vattentåliga från allra början, vilket betyder att man inte längre behöver ha ett skal för att rädda dem från vattenskador. Exempelvis har Samsung lanserat en vattentålig mobil, och det har även ryktats om att Apples nya Iphone-modell kommer att tåla vatten.

Några av de ryktade funktionerna

Att Iphone 7 ska vara vattentålig är dock långt ifrån det enda ryktet som gått kring den efterlängtade modellen. Än så länge har Apple inte avslöjat varken hur den kommer se ut eller vilka funktioner den kommer ha. Apple har däremot gått ut med ett datum för när de ska visa upp Iphone 7 och det här datumet är redan nästa vecka. Några av de funktioner som det ryktas om, och som Expressen har snappat upp att den nya Apple-mobilen kommer att ha är:

  • Ny lösning för hörlurar. Antingen kommer man byta hörlursuttaget mot laddningsuttaget eller så kommer mobilen helt sakna hörlursuttag och kunna användas med bluetooth-hörlurar.
  • Två kameror. Detta ryktas dock bara gälla för Iphone 7 plus, som är lite större och alltså kommer ha två kameror jämte varandra.
  • Större skräm. Man tror att Iphone 7 kan få en skärm som sträcker sig över hela mobiltelefonens framsida.

Än så länge är det här bara spekulationer, men många medier har hävdat att de hittat läkta bilder på den nya telefonen. När det kommer till Apple vet vi däremot att de är oerhört noga med att inte släppa några detaljer om deras nya prylar förrän de själva väljer att gå ut och visa upp dem.